A probiotikus élelmiszerek hatása a túlsúlyra

Súlymegtartó étrend. Kapcsolódó cikkek

Diétás programok Több program közül lehet választani az alapján, hogy kinek mi a célja, fogyás, súlymegtartás vagy életmódváltás.

100 kilóról lefogyni

Turbó program - az alap program, testsúlytól függően meghatározzuk a naponta elfogyasztandó fehérje- víz- és zöldségmennyiséget. Garantáltan súlymegtartó étrend mínusz 1 kg súlycsökkenés mellett ez függ a nemtől, a kortól, az anyagcsere gyorsaságától, sportolástól, ill.

ISZONYAT OLCSÓ TÖMEGELŐ ÉTREND! *11,500 ft/hét*

A turbó programon belül két különböző kezdőcsomag került összeállításra, amelyet mindenki az életmódjához tud igazítani. BASIC csomagunk rengeteg por alapú terméket tartalmaz, amelyek mind könnyedén elkészíthetőek, míg a READY TO GO csomagban található termékek nagy része azonnal fogyasztható, így aki a munkája során sokat utazik, vagy két tárgyalás között nincs ideje meleg ételt fogyasztani, nekik sem súlymegtartó étrend lemondaniuk az életmódváltásról.

Low carb program - ezt a programot azoknak ajánljuk, akik lassabban szeretnének megszabadulni a felesleges kilóiktól, vagy kevesebb étkezést szeretnének fehérjetermékekkel helyettesíteni. Először 4, ezt követően napi 3 fehérjetermék elfogyasztása ajánlott, a súlycsökkenés üteme csökkenhet, emelt zöldség és állati fehérjebevitelt javaslunk.

fogyás hasról 1 hét alatt

Sportoló - A fehérjék az izomzat építőkövei, ezért fehérjével történő ellátása nélkülözhetetlen. Sportolás előtt a megfelelő mennyiségű és minőségű protein elfogyasztásával hozzájárulunk izomszövetünk fejlődéséhez, míg gramm fehérje edzés utáni elfogyasztásával az izmok regenerálódását segítjük elő.

Az izomtömegtől és edzés céljától függően természetesen a fehérjebevitel nagysága változhat.

pattanas ellen etrend

Irodai munka - Napjainkban jelentősen megnőtt súlymegtartó étrend száma, akik munkájukból kifolyólag nem tudnak elég időt szentelni a megfelelő mennyiségű testmozgásra. Számukra is megfelelő alternatívát szeretnénk nyújtani termékeinkkel, hiszen magas súlymegtartó étrend és alacsony szénhidráttartalmú termékeink segítségével megelőzhetjük a felesleges kalóriabevitelt és a túlsúly kialakulását.

Keresd személyes tanácsadódat, aki készséggel áll majd rendelkezésedre, hogy az életstílusodnak és az ízlésednek legmegfelelőbb programot, illetve termékeket tudd kiválasztani!

súlymegtartó étrend