airportspecialist.hu - Sissi diétája

Sissi diétája. Sisi és Ferenc József kedvencei

sissi diétája

Kínzó diétája miatt Sisi sissi diétája csupán ötven centiméter volt Origo Ausztria császárnéja, valamint Magyarország és Csehország királynéja rendkívüli jelenségeként a Csipkekabátkája a Bécsi Dorotheum következő, a császári ház emlékeit értékesítő aukciójának egyik legfontosabb tárgya.

Különösen karcsú alakja sok lemondással járt Elárverezik Erzsébet királyné csipkekabátkáját.

sissi diétája

Az utókor vitathatatlanul elismeri Ausztria császárnéja, valamint Magyarország és Csehország királynéja szépségét; gyakran a A május i árverésen legalább eurót 2,8 millió forintot érhet következő tulajdonosának a ruhadarab, írja az MTI. Aki azonban viselni is akarja, annak különösen karcsú alakkal kell rendelkeznie, hiszen az osztrák-magyar császárné és magyar királyné derékbősége csupánötven centiméter volt.

Sisi a magyarok máig legnépszerűbb királynéjaForrás: Wikimedia Commons Eladásra kínálják Sisi bőr szivartárcáját is, ennek kikiáltási ára euró ezer forint. A Dorotheum aukcióján több mintaz osztrák és más európai uralkodócsaládokhoz köthető sissi diétája árverez el.

sissi diétája

Egész életében fanatikusan próbálta megőrizni karcsúságát Wittelsbach Erzsébet Sissi diétája Eugénia, becenevén Sisi, Ferenc József és Sisi eljegyzési portréjaForrás: Wikimedia Commons Sisi rengeteg időt töltött szépségének megőrzésével: földig érő hajkoronáját egy császári fodrász kezelte rendszeresen, kulcsfontosságú szerepet játszott életében a bőrápolás, valamint a fegyelmezett étkezés és a torna.

Nem túlzás azt állítani, hogy Erzsébet egész életében fanatikusan viselkedett, ha szépségének és karcsú alakjának megőrzéséről volt szó. Gyakran érkezett egészségtelenül és elégtelenül.

Sissi, impératrice d'Autriche Hongrie - Documentaire français

Erzsébet császárné karcsú sissi diétája sokan irigyeltékForrás: Wikimedia Commons Csak nyers csirke- vad- és marhahúsból préselt levet volt hajlandó megenni, és hétvégenként kizárólag tojást, narancsot valamint frissen fejt tehéntejet ivott" — írja Ludwig Merkle Sisi életrajzában. Merkle írása arról is beszámol, hogy amint megjelentek az arcán és testén az öregedés első jelei amelyek egy részét a diétája, valamint fájó ízületei okoztákelhatározta, hogy még erőteljesebb munkával tartja meg a széles körben dicsőített szépségét.