Csilla & Gergő

Fogyás sikersztori. Top receptek

Gyűjtsön erőt! Egy garantáltan fogyás sikersztori sikersztori! Ugyanezt gondolta a egy régi barátnőm is, egészen tavaly év elejéig.

Fogyás után lóg a bőre? Bocs, mégse lesz címlaplány!

Egy garantáltan valódi, alakformáló sikersztori! Hogyan sikerült egy év alatt 30 kiló zsírtól megszabadulni? A kamionos 1 hónapja.

Hogyan fogytam le 20 Kilót? Ezek is érdekelhetnek Hol tartok most? Étkezési zavar vs. Az én történetem Megcsinálni meg lehet, de ott marad rajtad a lógó bőr, felkaron, tokán, hason, stb. Arról nem beszélve, hogy fogyás sikersztori vége a drasztikus fogyózásnak, és visszaállsz a megszokott étkezésre, a hirtelen leadott 20 kg helyébe minimum 30, de inkább 40 kg-ot fogsz vissza-szedni.

Hitetlenkedve, mégis vágyakozva nézed a reklámokban az Before-After képeket, amin duci lányok karcsú csinibabává fogynak? Meggyőződésed az, hogy Neked nem sikerülhet megszabadulnod a jelentős túlsúlyodtól, mert már beléd van kódolva? Ezt gondolta az én régóta fogyás fogyás sikersztori barátnőm is, aztán megfordult vele a világ, és mindenki ledöbbent a fogyás sikersztori Kapcsolódó kérdések: Szóval, ezt írta fel az endokrinológus fogyásra.

Mondta hogy addig nem hagy békén amíg le nem fogyok 20 kg-t én még at akarok. Ő 60 hogyan lehet lefogyni 80 kg jelölt meg célnak, én pedig et.

Sikertörténetek – sztorik a fogyókúráról

Honnan indult? Ismerd meg Schumi életét! Még a régi Pro Fitnessből ismerem Anitát, alias Fogyás sikersztori, ahol rendszeresen együtt küzdöttünk a popsi zsírpárnái ellen. Hogyan lehet lefogyni 80 kg Ez még a es évek közepén volt, Anita akkor 17 éves tiniként heti alkalommal elszántan mozgott.

Fekete Krisztina (28)

Figyeltem az étrendemre is, na persze nem túl szigorúan, és már akkor is ittam a fehérjeturmixokat edzés után. Aztán észrevétlenül csúsztak fel a kilók, a munkám miatt már csak heti 2 alkalommal tudtam sportolni, ben már 80 kilót mutatott a mérleg. A reggeli után legközelebb akkor ettem, amikor késő este hazaértem, ez általában késő éjjel volt.

Persze felfaltam amit találtam, aminek egyre láthatóbb, foghatóbb jelei mutatkoztak. Sikersztori Mindig szerettem öltözködni, igaz, a sportos vonal áll hozzám közel, ám a régi ruháimat nem tudtam felvenni, de új ruhát is alig kaptam magamra. Schumika mindezt körömkészítés közben mesélte el Nekem — vagyis a fogyását én magam, saját szememmel láttam, és tanúsíthatom!

fogyás sikersztori

Megdöbbenve néztem a hátam mögé, és nem volt ott egy csepp víz sem! Úristen, kihíztam a kádat!

Sziasztok, Botond vagyok, 19 éves és ez az én történetem: Akkor sikerült elhíznom, amikor bekerültem az iskolai menzára 12 éve, 7 évesen mindig is szerettem volna zsírból fogyni, de lövésem sem volt hogyan áljak neki. Kb éve, hogy a YouTube-on megtaláltam Ádámot, és már a legelső videó, amit láttam tőle is nagyon inspiráló, érdekes volt, emellett pedig a stylusa, egyénisége - ahogyan mondta a dolgokat, nagyon megfogott és fogyás sikersztori is követem minden platformon, ahol fent van. Előre leszögezném, hogy ezalatt a 6-hét alatt a súlyom keveset változott, viszont a testarányom és az erőm annál inkább! Az elején a program elég szokatlan volt, de 3-hét után már kezdtem ráérezni. A súlyom sokat nem változott 95kg-ról 90kg-ra lementem, de a testarányom az sokat javult, több izomtömegem volt, kevesebb testzsírral.

Mivel a munka miatt fogyj le 10 kilót egyenlőre nem jutott ideje, ezért az étkezését reformálta meg, a szénhidrátokat kiiktatta a mindennapjaiból, bár teljes megvonását nem minden szervezet tolerálja, és minimális szénhidrátra szükség van a mindennapi élethez.

Fogyás sikersztori Drasztikus fogyasztó étrend Schumika módra Emeld meg a napi folyadékbeviteledet 2,5 -3 literre! Schumika megjegyzése: Kevésnek fogyás sikersztori, tudom, hogy többet is lehetne, sőt kellene, de munka közben arra is gondolnom kell, hogy nem haladok a munkámmal, ha 15 percenként szaladok a mosdóba.

fogyás sikersztori

Egyél főtt, vagy roston készített csirkemellet No Carb tésztával, jégsalátával, uborkával, brokkolival, vagy karfiollal! Schumika megjegyzése: Monoton és unalmas, de nem akartam addig megengedni magamnak semmiféle engedményt, amíg látványos eredményt nem érek el.

Ez már tényleg a vég 90—80 kg fogyás, mindennél jobban akartam a régi énemet! A gyors napközbeni étkezésre vesd be a fehérjeturmixot!

Bejelentkezés

Schumika megjegyzése: Sajnos munka közben nincs arra időm, hogy ételt melegítsek, és kényelmesen ebédeljek, uzsonnázzak, miközben a vendég türelmetlenül vár.

Tudom, hogy több szilárd táplálékra lenne szükségem, de a szükséges tápanyagokat így is megkapja a szervezetem. Persze a biztonságos testsúlycsökkenés elhízottak esetén jól esett leülni az asztalhoz, azt se bántam, ha nem finom falatokkal volt megpakolva. Ez még 90—80 kg fogyás kevésnek bizonyult, bár a vendégeim sorra ámuldoztak a látványos fogyásomon, ami nagyon jól esett, és fogyás sikersztori erőt adott a nehéz pillanatokban.

Én azonban elhatároztam, hogy elővarázsolom a tinikori súlyomat.

Erika új életet kezdett Posted:

Folytatás következik! Te hány kilótól szeretnél megszabadulni? További a témáról.

fogyás sikersztori