Vita Optima aktiv árpa formula g - DiszkontDiéta

Árpa diéta

Tartalom

  Bodon Judit dietetikus Jobb a quinoa, mint a rizs?

  hogyan fogyjak hasból

  Esetleg érdemes gluténmentes termékeket fogyasztani, ha fogyni szeretnénk? Ismerjétek meg a dietetikus véleményét!

  diéta alatt nasi

  Fogyókúrába kezdők egyik legtipikusabb első lépése, hogy elhagyják étrendjükből a kenyeret, tésztát, rizst - mondván, hogy lisztből készülnek, aminek magas a kalória- és sz énhidráttartalma. Ez az elképzelés sajnos túl régóta tartja magát a közhiedelemben, pedig annak érdekében, hogy egészségesebbek legyünk, hogy fogyjunk nincs szükség a gabonaalapú élelmiszerek elhagyására. Így főzd: legyen tökéletes a quinoád minden egyes alkalommal Quinoa vagy rizs?

  motiváció a fogyáshoz

  Ha csak a száraz számokat nézzük, akkor a gabonák, vagy a quinoa tekintetében az álgabonák energia- és tápanyagtartalma azonos nagyságrendben mozog: g-ra nézve ~ kcal, g fehérje, g zsír és g szénhidrát. Ebből a tekintetből tehát mindegy, hogy mit fogyasztunk, mindegyik gabona felhasználása árpa diéta az adagnagyság lesz az irányadó a testtömeg-csökkentő étrendben.

  jó étrend a gyors fogyáshoz

  Ha ezeket a gabonákat köretként fogyasztjuk például ebédre, az egy főre jutó adagjuk a testsúlycsökkentő étrendben g szárazon, nyersen mérve és ezeket is kísérjük minden esetben párolt vagy árpa diéta zöldségekkel, friss zöldsalátákkal.