Méregtelenítés vagy fogyókúra?

Méregtelenítés fogyás

Tartalom

  Vissza az előző oldalra Méregtelenítés, fogyás A méregtelenítés, azaz detoxikálás vagy tisztítókúra, azért szükséges, mert életünk során sok mérgező anyag ételből, italból, levegőből felhalmozódik a szervezetünkben, amelyek lelassítják a máj tisztító funkcióját, és a vérbe is felszívódnak.

  méregtelenítés fogyás

  Ezért lassul le a metabolizmusunk, ezért lesz narancsbőrős, ráncos, pattanásos, a bőrünk, ezért rákosodnak el a méregtelenítés fogyás. Így a májunkat is rendszeres ápolnunk kell, ugyanúgy mint a hajunkat, a bőrünket, a fogainkat.

  A bélbolyhok ki is tudnak száradni nagy stressz hatására, ilyenkor székrekedés léphet fel. A székrekedés is kiszáríthatja a bélbolyhokat és nyálkatermelésre kényszerítheti őket. Ha túl sok nyálka termelődik, a széklet normálisnak tűnhet székletürítés napontade még mindig fennállhat a puffadás, valamint megmaradhat a hason az egészségtelen zsírréteg. Ha még több a nyálka, a széklet méregtelenítés fogyás gyakoribbá és lazább állagúvá válik, hasmenésszerű lesz.

  Az átlagember csak akkor figyel oda az életmódjára és az egészségére, amikor már valami betegség kialakult — azaz sok esetben túl későn. De jobb későn, mint soha!

  méregtelenítés fogyás

  A méregtelenítés az egészséges életmód alapköve. Figyelem: aki akármilyen betegségben szenved vagy terhes, orvosi engedély vagy szaktanács nélkül ne méregtelenítsen!

  méregtelenítés fogyás

  Néhány ajánlott méregtelenítő kúra: Epe-máj méregtelenítés : májunk egyik fő feladata szervezetünk méregtelenítése, és a méreganyagok raktározása, ezért optimális működése érdekében fontos a májunk célzott méregtelenítés fogyás Reg-enor : a májat, epét emésztőrendszert és a sejtközi állományt tisztítja az egész testben és egyúttal a poli- és oligopeptidek segítségével újra is építi a sejtek működését.

  Elnyújtott, hosszútávú hatású kúra teljes táplálkozásváltással. Minden méregtelenítés alapfeltétele a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékfogyasztás.

  Fogyaszthatunk tiszta, hormonoktól, gyógyszer maradékoktól és nehézfémektől mentes vizet, melyet otthon is előállíthatunk víztisztító készülékekkelcitromos vizet és gyógyteákat. Víztisztító ajánlatunk: Water Filter RO víztisztító berendezés - fordított ozmózis elvén elektromos áram működteti Lourdes — hidrogénes vizet készítő készülék - hidrogénben gazdag vize az általános jólléthez szükséges extra energiát nyújtja számunkra, illetve erős antioxidáns Kérdésed, bizonytalanságod van a víztisztítókkal kapcsolatban?

  méregtelenítés fogyás

  Vagy keress minket elérhetőségeinken, méregtelenítés fogyás segítünk minden felmerülő problémában! Személyesen: Pécs, Jókai utca Nyitva tartásunk:.

  Rendezés Megjelenés Herbária Tyúkhúrfű szálas tea 40 gFigyelemre méltó gyógyító hatásai vannak, sok betegséget megelőzhetünk vagy kúrálhatunk vele hatékonyan. Méregtelenítés fogyás Adamo Zsúrlófű tea szálas 50 gBelsőleg alkalmazva a vizeletkiválasztó rendszer alsó szakaszának bakteriális és gyulladásos megbetegedéseiben fertőtlenítő hatású, hólyaghurut kezelésére használható. Gyorsnézet Gyógyfű Kökényvirág Szálas tea 20 gAnyagcsere fokozására ajánlott, mert jó vízhajtó, vértisztító és enyhe hashajtó, még gyerekek is fogyaszthatják. Gyorsnézet Herbária Mezei Zsúrlófű szálas tea 50 gBelsőleg alkalmazva a vizeletkiválasztó rendszer alsó szakaszának bakteriális és gyulladásos megbetegedéseiben fertőtlenítő hatású, hólyaghurut kezelésére használható.