Endometriózis diéta Archives - Oldal 5 a ből - airportspecialist.hu - Az endometriózis honlap

Mindenmentes étrend, Véleményünk a mindenmentes ételekről | Bakos és Társai

Tartalom

  Andrási Nóra: Mindenmentes Napjainkban egyre több mindenmentes étrend áll rendelkezésünkre arról, hogy a mindennapi étkezésünk és életmódunk mekkora hatással van az egészségünkre, ráadásul egyre többeket érint a különböző alapanyagoktól, élelmiszer-összetevőktől mentes étrend.

  A teljes értékű táplálkozás érdekében azonban nem mindegy, hogy az ételek egyes összetevőit hogyan, mivel helyettesítjük.

  mindenmentes étrend

  Ez a különleges gyűjtemény 70 olyan receptet ismertet meg az Olvasóval, amely valamennyi étel esetében cukor- glutén- tejtermék, és tojásmentes, a gramm szénhidrátos diétába illeszthető, és vegán is egyben. A Mindenmentes természetesen nem egyenlő az ízek, a zamatok, az egészséges összetevők hiányával. Ellenkezőleg, a sok mentes címke között az ételek tartalmasságán van a hangsúly, teljes értékű, tápláló mindenmentes étrend ajánlásával.

  mindenmentes étrend

  Szerzője a korábbi egészségtelen életmódot felszámolva maga is végigment ezen az úton, és ma már egy sokkal teljesebb, minőségibb életet él. A személyes példán alapuló könyve mindazoknak szól, akik végre örömmel, kockázatok nélkül mindenmentes étrend alkotni a konyhában, és akik szeretnének egészségesen, táplálékérzékenység okozta problémák nélkül, aktív életet élni.

  mindenmentes étrend