Vitaking LECITIN MG - Vitaking Vitaminok

Lecitin fogyás. Lecitin a fogyás előnyeiért - A lecitin jó a fogyáshoz?

Tartalom

  lecitin fogyás

  A lecitin hatása a fogyásra: Mit mond a tudomány? Ez a foszfolipidek keveréke a görög lekithos szó után kapta elnevezését, ami lefordítva tojássárgáját jelent.

  Leírás és Paraméterek Napraforgó lecitin por, g - Paleolit A lecithin szervezetünk fontos alkotórésze. Nagy mennyiségben tartalmazza azon fehérjénk, mely a vérben levő zsírt szállítja.

  Éppen a tojássárgája tartalmaz nagy mennyiségben lecitint. Az utóbbi időben sokat hallunk róla hasból fogyás célzott súlyveszteséggel kapcsolatban. Igaz az, hogy jelentősen segíti a fogyást? Az első felfedezések és kutatások Nicolas-Theodore Gobley fedezte fel ben ezt az anyagot, amelyet a tojássárgájából izolált.

  lecitin fogyás

  Később ezt az anyagot az agyállományból és más szervekből is sikerült izolálni. Csak ban adták ki az első klinikai tanulmányt Lester M. A későbbiekben megerősítést nyert, hogy a lecitin csökkenti a koleszterin felszívódását a táplálékokból a megfigyelt alanyok szervezetébe.

  lecitin fogyás

  És mi van a tudományos támogatással? A klinikai kutatások és bizonyítékok, amelyekre a táplálékkiegészítő értékesítői megbízhatóan hivatkozhatnának, továbbra is lecitin fogyás.

  lecitin fogyás

  Bizonyítható hatások - növeli a teljesítményt és segít az izmok erősítésében - csökkenti az ízületi fájdalmakat - felgyorsítja az izmok regenerálódását nagy lecitin fogyás után - helyreállítja a koleszterinszintet - helyreállítja az emésztést Ezek a hatások közvetetten elősegítik a fogyást is. Problémamentes edzés fájdalom nélkül, gyorsított lecitin fogyás és magasabb teljesítmény biztosíthatják a gyorsabb zsírégetést.

  Ugyanúgy az emésztés és a koleszterinszint helyreállítása nagyszerű adottságok a fogyáshoz.

  Lecitin fogyás fogyáskor vagy ne? Kipróbálni a lecitint súlycsökkentési igyekezetekben, mindenképp megér egy próbát. Verhetetlen ára más táplálékkiegészítőkkel összehasonlítva még a maximális ajánlott napi adag mellett sem haladja meg a havi 4 eurót.

  Leírás lecitin fogyás Paraméterek Fő összetevői: A lecitin fő alkotóelemei telítetlen zsírsavak, foszfátok, valamint a kolin és az inozitol. Mindkét utóbbi anyag létfontosságú funkciókat lát el a szervezetben, legfontosabb szerepük az idegi ingerületek átvitelében van, de többnyire zsírégető és zsírbontó anyagként tekintenek rájuk, mivel megakadályozzák a májban a nagy mennyiségű zsír lerakódását. A kolin kulcsszerepet tölt be a biológiai membránok sejtfal, agyburok falai szerkezetében.

  Olvass el többet a kínált termékekrőlés nyugodtan látogass el a tudományos kutatásokra vonatkozó oldalakra is, melyeket a lecitin termékeknél tüntettünk fel webáruházunkban.