BeSlimmer© fogyókúrás étrend-kiegészítő (60 kapszula) – StarDiets

Fogyókúrás kapszula, Melyik a legjobb fogyókúrás kapszula?

Tartalom

  MyCocktail fogyókúrás étrend-kiegészítő kapszula db Összetevők: Fehér eperfa kivonat, zöld kávé kivonat, kollagén, paprika kivonat, L-karnitin, cink, króm Indíts komplex támadást a túlsúly ellen a fehér eperfa- levél, zöld kávé és paprikakivonat segítségével!

  Természetes eredetű hatóanyagok és persze kollagén, hogy a bőröd a diéta során is megőrizze feszességet! Hozzájárulhat a szervezet szénhidrát-anyagcsere egyensúlyának megőrzéséhez és a normál vércukorszint fogyókúrás kapszula.

  fogyás smoothieval

  A fehér eperfa levele számos vitamint, ásványi anyagot és antioxidáns hatású flavonoidot tartalmaz. A termékek hatása nem garantált és egyénenként eltérő lehet.

  diéta gyors fogyáshoz

  Reggeli és vacsora előtt fél órával egy pohár vízzel vegyél be fogyókúrás kapszulát, ebéd előtt fél órával 2 db kapszulát. Mindig figyelj arra, hogy rostokban dús, kiegyensúlyozott étrendet kövess, naponta inkább többször kis adagokban étkezz.

  fogyás fenékről és combról

  Ne feledkezz meg a bőséges folyadékfogyasztásról sem és ha teheted, heti alkalommal végezz valamilyen testmozgást. A termékben található kollagén nem védett állatból származik. Aktív hatóanyag tartalom a napi adagban: 4 darab kaszula.

  brokkoli diéta a hatékony fogyásért