Hogyan fogyjon le, aki a házias ízeket, a magyaros konyhát szereti? A dietetikus válaszol!

Fogyjunk közösen

Az első étrend 4 db heti menüt tartalmaz, napi 3 étkezéssel. A 3 étkezést azért szeretem, mert azoknak is megfelel, akiknek nincs cérnájuk napi 5 különféle étkezést összeállítani, azonban akiknek kifejezetten fogyjunk közösen utóbbira lenne igénye, nyugodtan ehetik több kisebb adagban az elkészített ételeket.

Bejelentkezés az Ön fiókjába

A megadott alapanyagokból ráadásul bármit lehet készíteni, a fogyjunk közösen facebook csoportban elképesztően sok kreatív ötletet fogunk látni és olvasni! Aki pedig ezt fogyjunk közösen szereti, nyugodtan váltogathatja a menüket naponta is, ennek sincsen semmi akadálya. Napi kalóriát tartalmaz, ami a közhiedelemmel ellentétben nem túl sok.

Pontosan annyi, amivel kiegyensúlyozottan, normálisan, fenntarthatóan lehet a súlyfelesleget leadni.

keto light diéta vélemények hogyan lehet gyorsan fogyni 5 kilót

A "lassan járj, tovább érsz" talán sehol nem igaz annyira, mint a diéták esetében. A Közös Fogyást megvásárlók csatlakozhatnak egy zárt, direkt ehhez a programhoz létrejött "projekt" facebook csoporthoz.

aktív fogyókúrás termék racionális fogyás módszere

A célunk az, hogy egy még szorosabban összehozzuk azokat, akik konkrétan nekifutnak ennek a 12 hétnek. Kisebb, még összetartóbb, még testvériesebb közösség. Egyfajta biztonságos tér, ahol mindannyian csakis azért vagyunk jelen, mert egyazon célért küzdünk.

 1. Fogyi roli
 2. Mindannyiunk közös feladata, hogy befogadó környezetet teremtsünk.
 3. #együttfogyunk program csomag - Dia-Wellness
 4. Hogyan fogyjak zsírból
 5. Közösségi fogyókúra verseny

Mert bevállaltuk, mert végig akarjuk csinálni. Nincsenek csendes megfigyelők, nincs anyós, nincs a szomszéd irodában dolgozó Pirike. Vagy ha mégis, akkor szerencsések vagytok, hogy karnyújtásnyira is van egy társatok ebben a feladatban.

Egy rendelési számmal egy ember csatlakozhat a zárt csoporthoz!

 • Hol lehet vásárolni fogyókúrás terméket
 • A legjobb fogyókúrás termék
 • Fogyjunk együtt — Reg-Enor a sikeres fogyásért Tavaszi alakreform a testünkért, avagy fogyjunk együtt!
 • Fogyjunk együtt! - Index Fórum
 • Fogyjunk együtt! - FogyiDoki blog
 • Mitől lehet fogyni

Nos, azért voltam rá kíváncsi, mert motivációs játékot szeretnék hirdetni a Közös Fogyás résztvevői között. Mivel azonban sokan szépségipari szolgáltatásokat soroltatok, úgy döntöttem, hogy fix nyeremény helyett lehetőséget adok arra, hogy a választott bolthoz, bevásárlóközponthoz vagy szolgáltatóhoz kérjetek tőlem egy ajándékutalványt. Fogyjunk közösen 50ezer forint, februárban 70ezer forint, márciusban ezer forint értékben fogunk nyertest választani.

Vidd el a főnyereményt is! Azok között, akik végigcsinálják velünk a Közös Fogyást, és minden hónapban megosztják a tapasztalataikat és eredményeiket, ki fogunk sorsolni még ezer forintnyi vásárlási utalványt, valamint egy profi fotózást!

Legutóbbi blogbejegyzéseim

Bizony-bizony, sminkes, hajbigyulátor, fotós, műterem. Gluténmentes diéta fogyás, ami a szépséged megcsillogtatásához csak szükséges lehet!

Nyereményjáték szabályzatot ITT találod. Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

7 és 17 fogyókúrás italpor fogyás hátból

Értékelem a terméket.