Paleo Hedonistáknak: Fokhagymás paleo lángos

Fogyi korong, Egyéb – Harkányi Zoltán edzés és versenynapló

Tartalom

  Bírságot vonhat maga után, ha ez fogyi korong a kocsiban: 10 dolog, amit fontos az autódban tartani télen Az ideális alak eléréhez változatos fogyókúrás módszereket lehet kipróbálni, de a legtöbben közös pont a szénhidrátbevitel mérséklése. Előtte nem árt tisztázni, mi is pontosan a szénhidrát, és miért nem javasolt teljesen eliminálni a diétából. A szénhidrát gyakorlatilag a sejtek éltető üzemanyaga, bizonyítottákhogy teljes megvonása súlyos szív-érrendszeri problémákhoz vezet. A növényi rostok is szénhidrátok, csak azok szinte emésztetlenül haladnak végig a bélrendszeren, táplálva ezzel a jótékony bélbaktériumokat. Két nagy csoportját lehet megkülönböztetni, a gyorsan felszívódó és a lassan felszívódó szénhidrátokét.

  Remélem meglesz ennek a sok erőfeszítésnek az eredménye. Mi történik, ha fát dobunk a parázsló tűzre?

  fogyi korong

  Az égés fokozódik, és lobogó tűz lesz az eredménye. Ahogyan elég a fa, a tűz égése lelassul, visszaáll az az állapot, amíg újra csak a parázs marad, így takarít meg a tűz, szervezetünkhöz hasonlóan energiát, hogy ne aludjon ki.

  Herniated lemez, megrekedt ideg, korong túlcsordulás…? Az intervertebrális lemez patológiájának leírására számos kifejezést használnak. Ezek a "porckorongsérv", az "elcsípett idegek", a "korong túlcsordulása", "kiemelkedés" stb. Sajnos az egészségügyi szakemberek nem értenek egyet ezeknek a kifejezéseknek a pontos meghatározásában, és a betegek csalódottak lehetnek, amikor hallják a különböző fogalmakban említett diagnózist. A csigolyaközi porckorong problémák leírására fogyi korong szokatlanul széles skála például repedt lemez, repedt lemez, törött lemez, sérült lemez, megcsúszott lemez, lemez kiemelkedése, lemezbetegség, lemez túlcsordulása stb.

  Adjunk hozzá még egyszer fát és újból sokkal erősebb lángon fog égni, több energiával. Ha folyamatosan dobunk fát a tűzre, az állandóan égni fog, az égés nem lassul le.

  Fogyi korong el, hogy a szervezetünk tűz, és az étel amit beviszünk a fa amellyel a tűz lángjait életben tartjuk.

  fogyi korong

  Amikor eszel, az hasonló ahhoz mint amikor fát dobunk a tűzre, a tested az ételt energiaként égeti el. Ez a titka annak, hogy a sikeres diéta alapja a napi hat kimért étkezés, beosztva egy egész napra.

  Ez a technika az ami a tüzet folytonos égésre készteti, és nem engedi az égést lelassulni. A nem evés éhezés lelassítja az anyagcserét. A lassú anyagcsere nem éget el kalóriát, hogy energiát nyerjen belőle, helyette lelassít minden folyamatot, hogy spórolja az energiát, és az agyunk éhségérzetet produkál.

  fogyi korong

  Erre a test lelassít mindent, hogy minél jobban spóroljon, míg a végén egyfajta túlélési fokozatba kapcsol. A fogyi korong étel amit megeszünk, ennek megfelelően, azt az üzenetet hozza elő az agyunkból: raktározz, raktározz, raktározz! Van ennek értelme? Ez az amiért gyorsan akarok fogyni éhezés és rendszertelen étkezés, úgymond visszafelé sül el.

  fogyi korong

  Mindamellett, a mérleg mutathat fogyi korong, a testtömegünk ti. És ezt nem szeretnénk, mert az izomsejtjeink égetik a zsírt amikor nem mozgunk, akkor is!

  fogyi korong

  A zsírsejtjeink, viszont nem, azok inkább raktározzák!