Adatbiztonság

Diéta app. Szuper ingyenes applikációk, amik megduplázhatják a fogyást – Nagyon sokat segítenek - Retiküairportspecialist.hu

diéta app

Ez az érdekes és egyszerű alkalmazás több mint ezer alacsony kalóriatartalmú ketogén recepttel rendelkezik amelyek ideálisak a fogyáshoz, az energia növeléséhez és számos egészségügyi előnyhöz. Mindegyik gazdag vitaminokban, fehérjékben, szénhidrátokban és ásványi anyagokban, így hozzájárulnak a szervezet szerveinek és izomzatának megfelelő működésének javításához és fenntartásához.

Kalória Kalkulátorok

Iratkozz fel Youtube csatornánkra Fő funkciói és jellemzői között szerepel A Keto Manager kalória- és makrószámlálóval rendelkezik hogy segítsen nyomon követni a táplálékfelvételt és ne lépje túl az egyes étkezéseket. Tartalmaz továbbá egy fehérjekövetőt, valamint egy zsír- és fehérjekövetőt is, amely nyomon követheti, hogy az egyes dolgokból mennyit fogyasztunk; Ez különösen hasznos a fogyás és az izomtömeg növelése érdekében, különösen akkor, ha edzőteremben tartózkodik, vagy edzési rutint vagy egy adott sportot követ.

diéta app

Ezen kívül személyre szabott ételeket mutat be az igényeinknek és szükségleteinknek megfelelően, valamint egy keresőt a diéta app diétás ételeket kínáló éttermek étkezési helyeire.